Πέμπτη 21 Μαΐου 2015

ΑΙΤΗΜΑ ΕΚΤΑΚΤΗΣ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ Δ.Σ.

Αγαπητέ Πρόεδρε, συνάδελφοι του Δ.Σ., μέλη του Συλλόγου μας, με την παρούσα τα εκλεγμένα μέλη του Δ.Σ. με το ΕΝΙΑΙΟ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ, αιτούμαστε τη σύγκληση ΈΚΤΑΚΤΗΣ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ του Δ.Σ. του Συλλόγου μας την Τρίτη 26 Μαΐου 2015, με αποκλειστικά έκτακτα θέματα:

1. Αποτέλεσμα επικοινωνίας με την Δ.Ο.Ε. επί της αναμονής απάντησης της νομικής συμβούλου σε ερώτημά μας, από τις 5 Φεβρουαρίου 2015, δικαιοδοσίας κοινοποίησης του πρακτικού εκλογής ανάδειξης του παρόντος Δ.Σ. από τους δικαστικούς αντιπροσώπους.

2. Οικονομικός απολογισμός περιόδου Νοέμβριος 2014 – Μάιος 2015.
Παρακαλούμε για έγγραφη ενημέρωσή μας από τον ταμία για το σύνολο των εσόδων και εξόδων, ανά κωδικό/αιτιολογία δαπάνης, έγκριση οικονομικών στοιχείων περιόδου και δημοσιοποίηση στις σχολικές μονάδες αναφοράς μας.  (πρόβλεψη του ψηφισμένου προγράμματος δράσης τρέχουσας περιόδου).

Είναι κρίσιμο ενόψει της Γενικής Συνέλευσης του Συλλόγου, στις 4 Ιουνίου 2015, να γνωρίζουμε άπαντες τι ακριβώς έχει συμβεί τόσο στο αίτημά μας εδώ και 4 μήνες προς τη Νομική Σύμβουλο της Δ.Ο.Ε. και της στάσης/ευθύνης του μέλους του Δ.Σ. της Δ.Ο.Ε. που ανέλαβε την προώθηση του εγγράφου μας στην Κα Μαρία Τσίπρα, σύμφωνα με την ενημέρωση του Προέδρου του Δ.Σ. μας, όσο και τα οικονομικά δεδομένα του Συλλόγου για την περίοδο της θητείας μας από τις εκλογές του Νοεμβρίου 2014. Ιδιαίτερα ως προς τις οικονομικές δαπάνες, οφείλουμε να δημοσιοποιήσουμε στα μέλη του συλλόγου μας αναλυτικές καταστάσεις εξόδων και εσόδων, καθώς και να διανείμουμε το σχετικό έγγραφο κατά τη Γ.Σ. της 4ης Ιουνίου 2015, κατά το πρότυπο των Γενικών Συνελεύσεων της Ομοσπονδίας μας.

Παρακαλούμε σύμφωνα με το άρθρο 23, παράγραφος 1 του καταστατικού, ένα ακόμα μέλος του Δ.Σ. να προσυπογράψει την παρούσα αίτηση για έκτακτη συνεδρίαση του Δ.Σ. ή τον Πρόεδρο να αντιληφθεί την κρισιμότητα των ζητημάτων αποδεχόμενος ο ίδιος την έκτακτη συνεδρίαση ως το 4ο μέλος που αιτείται έκτακτη συνεδρίαση, κατά τις διατάξεις του καταστατικού μας.

Υπενθυμίζουμε πως τα θέματα αυτά έχουν κατατεθεί από τις 25 Απριλίου 2015 εγγράφως και δημοσίως αλλά δύο συνεχείς συνεδριάσεις του Δ.Σ. με πληθώρα εκτός ημερησίας διάταξης θεμάτων, δεν επέτρεψαν τη συζήτησή τους.


Τα εκλεγμένα μέλη στο Δ.Σ. με το
Ενιαίο Ανεξάρτητο Ψηφοδέλτιο

ΓΕΡΑΚΙΝΑ ΓΚΟΛΟΗ
ΝΙΚΟΣ ΟΥΔΑΤΖΗΣ

ΜΙΧΑΛΗΣ ΦΡΑΓΚΟΠΟΥΛΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου