Δευτέρα 1 Ιουνίου 2015

Ο ΛΥΚΟΣ ΚΙ ΑΝ ΕΓΕΡΑΣΕ - ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΗ ΠΑΡΑΓΚΑ


Όσα σε άλλους συλλόγους θεωρούνται αυτονόητα, στο δικό μας πρέπει να τα διεκδικούμε. Όσα προβλέπονται στο καταστατικό, στις δημοκρατικές διαδικασίες, όσα κάθε κοινός νους θεωρεί φυσιολογικά, στο δικό μας σύλλογο είναι ζητούμενα. Έλεος πια.
Στις τελευταίες εκλογές για την ανάδειξη του Δ.Σ., 13 Νοεμβρίου 2014, όσοι παρευρεθήκαμε στη Γενική Συνέλευση θυμόμαστε καλά τα παρατράγουδα που έγιναν εξαιτίας μέλους της ΔΑΚΕ. Δηλαδή, ενώ διεξαγόταν η Γενική Συνέλευση έδωσε εντολή στους Δικαστικούς Αντιπροσώπους, με την ιδιότητα ΔΗΘΕΝ του ‘’Προέδρου’’ του Συλλόγου, να ξεκινήσει η εκλογική διαδικασία. Όλα αυτά είναι προφανές πως τα ζήσαμε όσοι ήμασταν εκεί, αλλά κυρίως τα λόγια των Δικαστικών Αντιπροσώπων όταν τους εγκαλούσε το υπόλοιπο Δ.Σ. Μάταια, οι Δικαστικοί Αντιπρόσωποι όχι μόνο κατέδειξαν τον αυτοαποκαλούμενο ‘’Πρόεδρο’’ του Συλλόγου ΜΕ ΤΟ ‘’ΜΠΛΕ ΠΟΥΚΑΜΙΣΟ’’ ΩΣ ΥΠΑΙΤΙΟ ΚΑΙ ΕΝΤΟΛΕΑ ΤΟΥΣ, αλλά όλα αυτά τα κατέγραψαν και στο πρακτικό εκλογής με ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ.

Τότε συνυπογράψαμε οι λοιπές παρατάξεις καταγγελία κατά του ΜΕΛΟΥΣ της ΔΑΚΕ, αλλά έκρινε φρόνιμο και συνεπές να μας ανταπαντήσει με λιβελογράφημα και μάλιστα να μας προειδοποιήσει πως θα προβεί και σε νόμιμες ενέργειες εναντίον όσων υπενθυμίζουν την αλήθεια. Δεν μας απάντησε όμως, και εναντίον των Δικαστικών Αντιπροσώπων θα κατέθετε μηνύσεις; Θυμίζουμε πως μόλις τον Φεβρουάριο του 2013, μέλος της ΠΑΣΚ, είχε για άλλο θέμα απειλήσει πάλι με μηνυτήρια αναφορά μέλος του Ε.Α.Ψ. Φαίνεται πως το συνηθίζουν. Το θέμα έφτασε στο Δ.Σ. και αποφασίστηκε να σταλεί ερώτημα στη νομική σύμβουλο της Δ.Ο.Ε., Μ.Τσίπρα, διαμέσου του Προέδρου της Δ.Ο.Ε. ως προς τη νομιμότητα κοινοποίησης του Πρακτικού των Δικαστικών Αντιπροσώπων στα μέλη μας, ως ελάχιστη απόδειξη πως ούτε ψεύτες είμαστε, ούτε και θα επιτρέψουμε σε οποιονδήποτε να αμαυρώσει ξανά δημοκρατικές εκλογές του Συλλόγου μας. Στις 4 Φεβρουαρίου 2015 εστάλη το email προς τη Δ.Ο.Ε. και έκτοτε σιγή ασυρμάτου. Από τις 4 Φεβρουαρίου 2015 έως την Πέμπτη 28 Μαϊου 2015, οπότε και αιτήθηκε το Ε.Α.Ψ. έκτακτη συνεδρίαση Δ.Σ. και για αυτό το θέμα. Αποφασίσθηκε πλέον με ψήφους 6 υπέρ και 3 κατά, μην αναρωτιέστε ποιοι 3 δεν υπερψήφισαν…., να παραπεμφθεί το ερώτημα δικαιοδοσίας δημοσιοποίησης των πρακτικών των Δικαστικών Αντιπροσώπων σε συναδέλφισσα δικηγόρο της Β’ θμιας του νομού μας και εφόσον εντός 24 ωρών δεν είχαμε αρνητική απάντηση να προβεί το Δ.Σ. σε δημοσιοποίηση του πρακτικού. Δεν θα κρίνουμε τον Πρόεδρο που μας είπε στο Δ.Σ. ‘’πως θα υπογράψω εγώ κάτι με το οποίο διαφωνώ και καταψήφισα;’’, δεν θα κρίνουμε τον Πρόεδρο που δεν έστειλε γραπτά το ερώτημα στη δικηγόρο όπως αποφάσισε το Δ.Σ., ΑΛΛΑ ΘΑ ΤΟΝ ΚΡΙΝΟΥΜΕ ΚΑΘΩΣ ΑΚΥΡΩΝΕΙ ΤΙΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΤΟΥ Δ.Σ. ΚΑΙ ΔΕΝ ΔΗΜΟΣΙΟΠΟΙΗΣΕ, ΩΣ ΟΦΕΙΛΕ, ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ Δ.Σ., ΤΟ ΠΡΑΚΤΙΚΟ ΤΩΝ ΔΙΚΑΣΤΙΚΩΝ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΩΝ.
Ως Ε.Α.Ψ. δεν είχαμε σκοπό να συνεχίσουμε μετά την καταγγελία των ενεργειών του μέλους της ΔΑΚΕ επιπλέον, εφόσον ο ίδιος είχε αναγνωρίσει το λάθος του στο πρώτο Δ.Σ. όπως τον καλέσαμε να πράξει. Όμως το γεγονός της δικής του ανακοίνωσης, όπου ρητά μας έβγαζε όλους τρελούς και μάλιστα απειλώντας μας με μηνύσεις, άνοιξε τους ασκούς του Αιόλου. Το Ε.Α.Ψ. ούτε συκοφαντεί, ούτε ψεύδεται. Εμείς απαντήσαμε σε κάθε πρόκληση, σε κάθε ερώτημα δημόσια. Απαράδεκτη η Ομοσπονδία που επί 4 μήνες δεν μας παρέχει νομική συνδρομή, παρά τα 24 ευρώ ετήσιας συνδρομής ανά μέλος μας, απαράδεκτος και ο Πρόεδρος που δεν φρόντισε να εφαρμόσει την απόφαση του Δ.Σ.
ΚΑΛΟΥΜΕ ΣΗΜΕΡΑ ΚΙΟΛΑΣ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΥ Δ.Σ. ΝΑ ΕΦΑΡΜΟΣΕΙ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ Δ.Σ. ΤΗΣ 28ΗΣ ΜΑΪΟΥ 2015 ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙ ΤΟ ΠΡΑΚΤΙΚΟ ΤΩΝ ΔΙΚΑΣΤΙΚΩΝ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ ΤΗΣ 13ΗΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2015 ΣΤΟΝ ΙΣΤΟΤΟΠΟ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ sechal.gr. ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΜΕΤΑ ΤΗ ΘΕΤΙΚΗ ΓΝΩΜΟΔΟΤΗΣΗ ΝΟΜΙΚΟΥ ΠΟΥ ΔΙΑΘΕΤΕΙ Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΠΟ ΧΘΕΣ ΚΑΙ ΕΠΙ ΤΗΣ ΟΠΟΙΑΣ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΚΑΙ Η ΠΑΡΕΑ ΤΟΥ ΠΑΙΖΟΥΝ ΤΟΥΣ ΜΑΘΗΤΕΥΟΜΕΝΟΥΣ ΝΟΜΙΚΟΥΣ.
Κάθε άλλη κωλυσιεργία, τέχνασμα, παρελκυστική πολιτική και εν γένει στάση που ακυρώνει και αμαυρώνει τις δημοκρατικές διαδικασίες του Δ.Σ. και του Συλλόγου θα αποτελεί για εμάς CASUS BELLI και θα δρομολογηθούν οι απαραίτητες ενέργειες καταδίκης. 

ΕΝΙΑΙΟ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ
Π.Ε. ΝΟΜΟΥ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ

http://anexartitoihalkidikis.blogspot.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου