Πέμπτη 6 Νοεμβρίου 2014

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΠΥΣΠΕ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ






Συναδέλφισσα, Συνάδελφε,

το μήνυμα των χθεσινών αρχαιρεσιών για τα Υπηρεσιακά Συμβούλια είναι σαφές και αδιαμφισβήτητο. Μέσα σε δύο χρόνια το Ανεξάρτητο Ψηφοδέλτιο κερδίζει την εμπιστοσύνη σας σταθερά σε κάθε εκλογική διαδικασία. Με τη χθεσινή σας ψήφο επιβεβαιώσατε την εμπιστοσύνη στις προτάσεις μας και κυρίως στις δεσμεύσεις μας.
Καμία έκπτωση, καμία υποχώρηση από τα κεντρικά μας διακυβεύματα στο νέο ΠΥΣΠΕ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ. ΙΣΟΝΟΜΙΑ, ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ και ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΕΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ παντού.

Η επιτυχία του ψηφοδελτίου που σας προτείναμε/παρουσιάσαμε αποδεικνύεται κυρίως από τη διασπορά των ψήφων σας σε όλους μας τους υποψήφιους. Είναι χαρακτηριστικό, εξάλλου, πως ο πρώτος σε σταυροδοσία του ψηφοδελτίου μας απείχε μόλις με 20 ψήφους από τον πέμπτο, σαφή απόδειξη ενός νέου συνδικαλιστικού πνεύματος που επιθυμείτε.

Οι συνάδελφοι Καγκέλης Γιώργος, Κατσαβός Περικλής, Τσάκωνα Μαρία, Τσενεσίζης Ανδρέας και Τσιρίγκα Ολυμπία ΟΜΑΔΙΚΑ και ΚΑΘΑΡΑ απευθύνθηκαν στη βάση κερδίζοντας το σεβασμό όλων. Στο νέο ΠΥΣΠΕ αιρετός για την πρώτη χρονιά θα υπηρετήσει ο Τσενεσίζης Ανδρέας και για τη δεύτερη χρονιά της θητείας ο Κατσαβός Περικλής, τηρώντας τη δέσμευσή τους για εναλλαγή προσώπων, όχι όμως ΑΡΧΩΝ. Οι αιρετοί που εξελέγησαν χθες, από σήμερα, είναι ΑΙΡΕΤΟΙ ΤΟΥ ΚΛΑΔΟΥ και ΟΧΙ ΤΟΥ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟΥ ΤΟΥΣ ή ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΤΟΥ ΕΑΥΤΟΥ ΤΟΥΣ και ως τέτοιους θα συνεχίσουμε να τους ελέγχουμε και να τους στηρίζουμε.

Σας ευχαριστούμε από καρδιάς για την εμπιστοσύνη σας και τη στήριξή σας σε έναν άνισο έως σήμερα αγώνα. Με την ίδια δυναμική, περισσότερο ώριμοι, περισσότερο υποψιασμένοι, περισσότερο αποφασισμένοι θα διεκδικήσουμε ΜΑΖΙ ΣΑΣ την ανάκτηση της επαγγελματικής και προσωπικής μας αξιοπρέπειας. Στους νέους αιρετούς ευχόμαστε ΚΑΛΗ ΔΥΝΑΜΗ.

Ως μέλη του συλλόγου μας, οφείλουμε να ευχαριστήσουμε τον απερχόμενο αιρετό Αμπελίδη Αναστάσιο για τις υπηρεσίες του στο ΠΥΣΠΕ Χαλκιδικής τα προηγούμενα χρόνια, καλώντας τον να συνδράμει με τις γνώσεις και την εμπειρία του τους αιρετούς μας.

Αποτελέσματα ΠΥΣΠΕ Χαλκιδικής (ανεπίσημα):
ΔΑΚΕ: 274
ΕΝΙΑΙΟ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ: 242
ΔΗΣΥ: 216

ΠΑΜΕ: 88

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου