Κυριακή 18 Ιανουαρίου 2015

ΠΡΟΤΑΣΗ ΣΕΜΙΝΑΡΙΩΝ ΤΠΕ Α΄ ΕΠΙΠΕΔΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΛΛΟΓΟ


Εξετάσεις Πιστοποίησης στις Βασικές Δεξιότητες ΤΠΕ (Α΄ Επιπέδου)

Σύλλογος δραστήριος και αρωγός σε όλους τους συναδέλφους, σε όλες τις κατευθύνσεις.

Με αφορμή την πρόσφατη ανακοίνωση πρόθεσης διενέργειας εξετάσεων πιστοποίησης ΤΠΕ Α΄ Επιπέδου και της απουσίας σεμιναρίων εκμάθησης δεξιοτήτων ή ακόμα και επικαιροποίησης των δεδομένων δεξιοτήτων των εκπαιδευτικών στις νέες τεχνολογίες, είναι σημαντικό ο Σύλλογος να αναλάβει πρωτοβουλία άμεσα, καθώς, σύμφωνα με τις ανακοινώσεις, εντός Ιανουαρίου θα ξεκινήσουν οι αιτήσεις συμμετοχής, συνδράμοντας τους συναδέλφους ενεργητικά.
Αξιοποιώντας τις υφιστάμενες απαραίτητες τεχνολογικες υποδομές σε σχολικά συγκροτήματα που στο παρελθόν φιλοξένησαν  σεμινάρια επιμόρφωσης Β΄ Επιπέδου, μπορούμε να οργανώσουμε σειρά μαθημάτων/σεμιναρίων στους χώρους αυτούς, με επιμορφωτές συναδέλφους που έχουν πρότερη αδιαμφισβήτητη εμπειρία και γνώση στη διενέργεια αντίστοιχων σεμιναρίων. Για το λόγο αυτό, σε επικοινωνία μας με τον συνάδελφο Β.Μισαηλίδη, πιστοποιημένο εκπαιδευτή σε αντίστοιχα σεμινάρια, εξέφρασε τη βούλησή του να συνδράμει εθελοντικά στο ενδεχόμενο πραγμάτωσης των σεμιναρίων εκ μέρους τους Συλλόγου μας. Στην ίδια κατεύθυνση, ο σύλλογος μπορεί να αξιοποιήσει συναδέλφους με αντίστοιχη εμπειρία και διάθεση εθελοντικής προσφοράς με ανοικτή πρόσκληση.

Είναι σημαντικό για όλους το συνδικάτο, να αναπτύξει και δράσεις υποστήριξης των συναδέλφων πέραν των πολιτικών παρεμβάσεών του και των αγωνιστικών κινητοποιήσεων, απαντώντας σε προσδοκίες και αιτήματα υψηλής σημασίας.

Καλούμε το Δ.Σ. άμεσα να συγκληθεί προκειμένου να αντιμετωπιστεί η πρόταση που σήμερα καταθέτουμε με το παρόν έγγραφο.

Τα εκλεγμένα μέλη στο Δ.Σ. με το
Ενιαίο Ανεξάρτητο Ψηφοδέλτιο

Γερακίνα Γκολόη
Νίκος Ουδατζής
Μιχάλης Φραγκόπουλος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου